Jeg er en 30-årige mand, som lige siden jeg var lille har interesseret mig for IT.

I en alder af bare 5 år stiftede jeg første gang bekendtskab med computer verden, hvilket blev så stor en succes, at jeg som 7 årig fik min første PC af mærket IBM, en maskine jeg stadig har den dag i dag.

Jeg har desuden altid haft hjulpet mine forældre med deres IT problemer. Jeg har blandt andet genoprettet alt indholdet på en server som min far kom til at slette. Jeg har også opsat overvågning på deres lager og jeg har haft konfigureret deres router til portforwarding.

Hver gang mine venner eller familie har haft IT problemer har de ringet efter mig, og jeg har altid været meget glad for at kunne hjælpe. Jeg har altid værdsat min familie meget højt, og vi hjælper hinanden så meget vi kan.

Som 15 årig startede jeg på HTX i Roskilde, samtidig startede jeg mit eget firma, Roskilde IT. Dét tog hurtigt fart, derfor sprang jeg som 16 årig fra HTX, hvilket set i bakspejlet var den rigtige beslutning, da jeg på egen hånd udviklede mig og lærte IT-verden at kende i raketfart, learning by doing, som man siger.

Den dag i dag lever jeg 100% af Roskilde IT ApS og det har jeg gjort siden 2012. Mit firma Roskilde IT ApS har flere mellemstore og mindre virksomheder der bruger os fast til diverse IT-opgaver, derudover er vi også administratorer på en del hjemmesider, hvor vi blandt andet står for søgeoptimering, vedligeholdelse og backup.